Вийшла у світ українська абетка, яка складається виключно з текстів, слова в яких починаються на одну літеру

Тема «Інформаційного збірника для директора школи та завідувача дитячого садка» (№ 5, травень, 2018) – АБЕТКОВИЙ СЛОВОГРАЙ.
Збірник, що вже вийшов, прислужиться вчителям, філологам, студентам і всім небайдужим до Слова. «Абетковий словограй» – крок і поштовх до утвердження думки, що «українське може бути домінантним», адже основна функція мови – націєтворча.
Як згадує автор задуму Ганна Онкович, ідея створити УКРАЇНСЬКУ АБЕТКУ із текстів, слова в яких починалися б на одну літеру, була озвучена у Миколаївському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. Тоді ж було запропоновано всім охочим долучитися до її створення.

Дуже приємно повідомити, що до збірки увійшло кілька особистих творів завідувачки бібліотекою ОЗ НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія" смт Шацьк Світлани Лукашової та кілька творів інших авторів із зібраної нею колекції.

Збірник можна замовити, надіславши запит через приват Валентини Бойко на ФБ або е-скриньку vsesvitka@ra-ou.com.ua із зазначенням поштової адреси, на яку надсилати, і контактного номера телефону.
Оформити передплату можна також за телефонами редакції ☎️ (050) 737-4696, (093) 546-1293, (067) 952-3476; через сайт ДП «ПРЕСА» або в найближчому поштовому відділенні.

Кiлькiсть переглядiв: 884

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.